Assessments

Direct persoonlijk contact T:073-61 00 544

Assessments

Goed functionerende medewerkers zijn essentieel voor het succes van uw organisatie. Het is dan ook van groot belang om een goed inzicht te hebben in de manier waarop iemand zijn taken uitvoert, zijn talenten en kracht inzet, wat de groeipotentie is en of iemand wel past binnen het team of de organisatie. Dit geldt zowel voor mensen die al bij u werken als voor nieuwe, potentiële medewerkers.

Reset Partner helpt u op een professionele manier met het beantwoorden van al deze vragen.  Onze assessments sluiten aan bij de vragen die ú heeft. In onze veilige omgeving durven deelnemers zichzelf te laten zien. Onze assessments bestaan uit tests, observatie, (rollen)spel en een interview. Na afloop ontvangen zowel de deelnemer als de opdrachtgever (na toestemming van de deelnemer) een helder eindverslag met conclusies en aanbevelingen.

Individuen en groepen
U kunt een assessment aanvragen voor een individu of voor een groep kandidaten. Bij assessments in kleine groepen (maximaal zes deelnemers) testen wij afwisselend individueel en groepsgewijs. Op die manier maken wij gebruik van de onderlinge interactie tussen de kandidaten.