Coaching on the job

Direct persoonlijk contact T:073-61 00 544

Coaching on the job

Heeft u zelf of uw medewerker een specifieke vraag over de uitvoering van het werk? Vragen over eigen effectiviteit, samenwerking of communicatie? Dan is coaching een ideale methode om al deze vragen te beantwoorden.

U zelf of uw medewerker kan op verschillende manieren door ons gecoacht worden. Hij kan voor een aantal sessies bij ons op kantoor komen, voor coaching on the job kiezen of op afstand via Skype.

In tegenstelling tot coaching op afstand levert coaching on the job u directe leerervaringen op, doordat onze coach aanwezig is op voor ú belangrijke momenten. Hierdoor krijgt u direct feedback op uw handelen en uw gedrag. U kunt hierbij denken aan specifieke situaties op de werkvloer, zoals telefoongesprekken, vergaderingen en functioneringsgesprekken.

Coaching on the job is ook mogelijk in combinatie met coaching op afstand. Gebruikmakend van moderne technologieën, zoals Skype, kunt u gemakkelijk en snel in contact komen met uw coach zonder dat u hiervoor onnodig veel tijd hoeft te besteden aan het reizen. Daarmee kunt u de tijdens het werk ontstane vraagstukken direct bespreken met uw coach en de gevonden oplossingen gaan toepassen wanneer ze nog vers in het geheugen zitten.