Trainingen

Direct persoonlijk contact T:073-61 00 544

Reset Partner heeft al ruim 20 jaar ervaring in het opleiden van professionals binnen zeer verschillende sectoren. Wij passen ons daarbij volledig aan uw vraag aan en bieden u graag een zo specifiek mogelijke oplossing.

U kunt bij ons terecht voor losse trainingen of een trainingstraject. Eén ding staat vast: de trainingen gaan altijd over communicatie en gedrag. Denkt u aan managementtrainingen of onderwerpen als onderhandelen, conflicthantering, klantgericht communiceren, samenwerken of vergadertechnieken.

Hoewel het altijd mogelijk is om losse trainingen te volgen, maken de meeste trainingen deel uit van een totaalaanpak. Vaak is het doel van deze totaalaanpak het bewerkstelligen van een gedragsverandering in uw organisatie. Uiteraard stemmen wij onze trainingen af op uw wensen. Wanneer u ons gedurende enkele jaren meerdere trainingen laat geven binnen uw bedrijf, bent u zeker van een continu leerproces.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug

Populaire trainingen

Direct persoonlijk contact T:073-61 00 544

Fluitend naar School: School en Echtscheiding

Elke school – dus ook uw school – krijgt te maken met kinderen van gescheiden ouders. De impact van een scheiding is groot, zeker op kinderen. Hun vertrouwde wereld staat op zijn kop. In zo’n turbulente periode is de school voor die kinderen een vertrouwde, veiligehaven. De leerkracht kan voor die kinderen een enorme steun zijn.

Fluitend naar School: Authentiek docentschap

Wilde u aan uw kinderen een sprookje vertellen waarbij het verhaal zich op uw school afspeelt met uw collega’s als hoofdrolspelers, dan zou u wellicht willen eindigen met ‘en ze werkten nog lang en gelukkig’. Werken vanuit je authenticiteit kan helpen om van dit sprookje een waar gebeurd verhaal te maken met hoofdrolspelers die als bewust levend mens handelen en elke

Fluitend naar School: Oudercommunicatie

Voor elke school is het belangrijk om op een adequate wijze met ouders/opvoeders te communiceren. Een docent wordt geacht met elke ouder een constructief gesprek te kunnen voeren. Is dit terecht? Onze ervaring leert dat ondersteuning hierin zeer nuttig kan zijn.

Fluitend naar School: Orde houden in de klas

Een optimale leeromgeving vraagt om orde in de school en in de klas. Hoe zorg je, als docent, er nu voor dat de klas luistert? Hoe leg je regels uit en hoe handhaaf je ze? Kan je orde houden in de klas leren? JA, Natuurlijk!

Fluitend naar School: Werkdruk

Elke Docent heeft het tegenwoordig behoorlijk druk: klassen worden groter, meer administratieve werkzaamheden , dossiers moeten worden bijgehouden - men zou denken dat er niets meer bij kan. Voor sommigen is dit al te veel om aan te kunnen. Dit kan zelfs leiden tot verzuim: de werkdruk wordt onverdraaglijk.