Gezichten

Gezichten

Reset Partner is persoonlijk en laagdrempelig. Wij laten u daarom graag ons gezicht zien. Zo weet u met wie u te maken heeft. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en uitgangspunten, terwijl de Reset Partner visie en aanpak altijd herkenbaar blijven.

George Smits

George Smits is naast GZ-psycholoog met NIP- en BIG-registratie ook NMI MfN Registermediator. Hij heeft jarenlange ervaring met complexe mediation- en coachingstrajecten en begeleidt organisaties in turbulente stadia van verandering.

Lees meer >

Jorg Damen

Jorg Damen is arbeids- en organisatiepsycholoog en geeft training en advies op het snijvlak van gedragsverandering, werk en positieve psychologie. Hij heeft een trainersopleiding gevolgd aan de Universiteit Utrecht waar hij communicatievaardigheden doceerde.

Lees meer >

 

Miranda Vanbrabant

Miranda Vanbrabant is geregistreerd psychodrama- en creatief therapeut. Zij heeft vijftien jaar ervaring in de verslavingszorg. Geeft trainingen, individuele coaching en begeleidt groepssessies. Volgde een opleiding 'hulpverlening bij traumatische ervaringen' (sex/geweld en incest) bij het RINO. Is als docent verbonden aan de Universiteit van Gent. Laat zich regelmatig bjischolen in diverse creatieve methoden die bijdragen aan het verkrijgen van een dieper inzicht in jezelf.

Lees meer > 

Ronald Vlaanderen

Ronald Vlaanderen studeerde af als psycholoog. Hij deed onder meer uitgebreide ervaring op in ziekenhuizen en andere zorggerelateerde bedrijven bij grote projecten. Vooral de manier waarop mensen in deze projecten met elkaar omgingen, de valkuilen en conflicten, kregen steeds meer zijn interesse.

Lees meer >