Emotiemanagement

Direct persoonlijk contact T:073-61 00 544

Emotiemanagement

Bij alles wat de mens doet en denkt zijn emoties betrokken. Emoties hebben een duidelijke en onmisbare functie binnen ons bestaan. Ze waarschuwen ons voor gevaar en verbinden ons met elkaar. Ook zijn het vaak de emoties die ons in verwarring brengen en voor problemen kunnen zorgen. 

Het boekje 'Emotiemanagement', geschreven door George Smits in samenwerking met Monique Neven-Stillebroer, maakt u wegwijs in de wereld van emoties en het managen ervan. Wat zijn emoties nu precies en wat is de invloed van de emoties op situaties, communicatie, samenwerken en conflicten?

Waarom kloppen emoties vaak niet met de feiten en hoe kunt u de zaak kloppend maken door effectief met emoties om te gaan, zowel de eigen emoties als die van anderen?

Met de theorieën, schema's en tips in dit boekje kunt u praktisch en eenvoudig aan de slag met emotiemanagement. Zodat u effectief komt tot de juiste oplossingen. De aanpak is eclectisch en komt voort uit vele stromingen, waaronder de moderne emotieleer van professor Frijda, denken vanuit Kahneman, werken vanuit hypotheses, de wetenschapsfilosofie van Popper, het Harvard Onderhandelingsmodel, het Communicatiemodel van Thomas Gordon, Business Spiritualiteit van Professor de Blot, en zelfs theorieën uit het boeddhisme, zoals Thich Nhat Hanh.

Het boekje 'Emotiemanagement' is exclusief verkrijgbaar bij Reset Partner en kost € 15,- excl. verzendkosten.

Bestel het nu!