Over persoonsontwikkeling

Direct persoonlijk contact T:073-61 00 544

Over persoonsontwikkeling

Reset Partner is expert op het gebied van Emotiemanagement. Bij ons draait het om mensen en hun werk. Loopt u ergens tegenaan in uw werk of heeft u last van stress? Of loopt het misschien privé niet lekker en merkt u dat dit gevolgen heeft voor uw dagelijks functioneren? Reset Partner helpt u graag met het vinden van de juiste oplossing voor al uw werkgerelateerde problematiek. Samen vinden wij er een passende aanpak voor tijdens een intakegesprek. Dit kan op uw eigen initiatief of in samenspraak met uw leidinggevende. Wij kunnen u helpen door middel van coaching, training-on-the-job, assessments of stress- en burnoutbegeleiding en -preventie.

Wilt u vaardiger worden op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, integriteit of het oplossen van conflicten? Voor professionals uit zeer verschillende sectoren bieden wij diverse open trainingen aan, passend bij uw beroep.

Voor welke vorm van persoonlijke ontwikkeling u ook kiest, Reset Partner biedt u een veilige en vertrouwde omgeving aan om uw doel te bereiken. U leert uw talenten beter kennen en effectiever in te zetten, uw emoties en die van anderen makkelijker te interpreteren en deze te gebruiken als informatiebron. Samen met u zorgt Reset Partner ervoor dat u de lastige situaties de baas bent en blijft. U ontwikkelt zich tot een nog betere professional.