Skype Coaching

Direct persoonlijk contact T:073-61 00 544

Skype Coaching

Heeft u een specifiek vraagstuk over de uitvoering van uw werk? Vragen over uw eigen effectiviteit, over samenwerking of over communicatie? Dan is coaching iets voor u.

Reset Partner biedt u verschillende manieren van coaching aan. U kunt kiezen voor coaching on the job, op afstand of voor persoonlijke een-op-een gesprekken. Ook de combinatie van de methodes is mogelijk.

Het is al een tijdje mogelijk om gecoacht te worden middels Skype en wij zijn zeer tevreden over de resultaten. Veel van onze klanten komen voor coaching en wonen ver, zelfs over zee. Lang reizen voor een coachingsessie is dan geen optie en hoeft het ook niet meer te zijn!

De intake vindt meestal eerst face-to-face plaats, daarna maken we afspraken en werken we middels Skype.

U kunt gewoon achter uw PC met een camera en een microfoon gaan zitten en uw coach zit ook gewoon achter zijn of haar PCmet camera op kantoor. We leggen verbinding en zo vindt dan het coachingsgesprek plaats. Lukt er iets niet? Dan loodst Reset Partner u door het technische verhaal. Na afloop maken we gewoon weer een nieuwe afspraak. 

Het is soms even wennen, maar als u rustig alleen in een kamer zit, gaat het prima. Zo bereikt u uw professionele doelen en bespaart u ook nog eens veel reistijd.