073 - 61 00 544

Bas is al ruim 20 jaar werkzaam op een middelbare school en werkt daar nog steeds. Als zelfstandige geeft hij al jaren jongeren en ouders positief richting op basis van emotiemanagement. Ook is Bas workshops en lezingen voor scholen en bedrijven gaan geven, diverse thema’s zoals motivatie, pesten en uiteraard emoties stonden centraal. Naast Master of Education, is Bas meervoudig gecertificeerd trainer (Emotiemanagement, EnergyFinder en Het Begint Bij Mij).

L.I.V.E. Luisteren + Inleven + Verbinden = Energie

L.I.V.E. is de basis voor mijn manier van denken en werken. Ik kan me goed inleven in een ander en de situaties waarin hij zich bevindt. Door mijn eigen positiviteit kan ik veranderingen voor elkaar krijgen zodat zowel jongeren als volwassenen in actie gaan. Het is daarbij belangrijk om te focussen op waar iemand goed in is. Ik houd van uitdagingen, nieuwe mensen ontmoeten en ze voor me te winnen zodat zij de juiste richting weten te vinden.