073 - 61 00 544

George Smits is coach, trainer, mediator en psycholoog en doceert aan Universiteit van Tilburg, bij SSR en IMFO. Hij heeft jarenlange ervaring met complexe mediation- en coachingstrajecten en begeleidt professionals en organisaties bij turbulente emotionele situaties en bij stadia van verandering. Hij geeft veel lezingen en schreef het boek emotie management.

“Bij mij vindt u compassie en moed om te veranderen”

Anticiperend op komende veranderingen maar ook bij problemen in uw organisatie kunt u mij inschakelen. Na een grondige analyse van het huidige systeem kijk ik samen met u hoe we dit kunnen verbeteren. Ook voor individuele begeleiding kunt u bij mij terecht. We kijken uitgebreid naar eventuele emotionele problemen en existentiële vragen ga ik daarbij niet uit de weg.
Humor, flexibiliteit en een hoge mate van veiligheid staan hoog in het vaandel. Maar let wel op: ik heb lef, dus u moet ook lef hebben.’